PT-timer stedlig

Ved rolige og fine lokaler på Crossfit Sagene i Oslo, har jeg min PT-praksis. Jeg tilbyr treningspakker som du ved god egeninnsats kan være trygg på at gir resultater. I samråd med meg finner vi det tilbudet og den typen bistand som passer dine behov best mulig. Jeg tilrettelegger et opplegg basert på hva som er nåværende status, ting å ta hensyn til i din hverdag, samt ditt hovedmålet. Jeg jobber først og fremst med helt vanlige mosjonister i et stort spekter av aldere og med vidt forskjellige mål innen styrke- og kondisjonstrening. Gjennom årene har jeg også samarbeidet med flere toppidrettsutøvere, innen crossfit, fotball, golf, ultraløp, triatlon, håndball, styrkeløft og snowboard. Ta kontakt for en uforpliktende samtale!
Jeg er ikke fastlåst eller forelsket i enkelte treningsformer eller metoder, og bruker de verktøyene jeg mener er best for å hjelpe deg til å nå målsettingene dine. For mange er det gunstig med tilpasset styrke- og kondisjonstrening i samme opplegg, men dette avhenger av kontekst og mål. Det finnes ingen fast mal og et perfekt treningsprogram. Trening må individualiseres og settes i system avhengig av en rekke ulike faktorer, og det er det som er mitt spesialfelt. Noe av det som er viktigst er å tilpasse den totale treningsmengden som kroppen gjennomfører på ukentlig basis i tillegg til å tilrettelegge best mulig for etterlevelse. I alle nye samarbeid benytter jeg et omfattende spørreskjema for å kartlegge viktige elementer før oppfølgingen starter.
Som trener er jeg opptatt av å legge opp til fleksible og bærekraftige løsninger som du kan trives med og dermed ha etterlevelse av. Ikke minst er jeg opptatt av å lære vekk anvendelig fagkunnskap.

Kanskje er det bare små justeringer som skal til for å ta prestasjonen til et nytt nivå? Kanskje er det nettopp de små justeringene som i det store og hele skaper en vesentlig forskjell for deg som allerede har mye erfaring? Kanskje må større endringer gjøres både med kostholdet og treningen? Å jobbe med meg inkluderer seriøs og profesjonell håndtering av det som skal til for å nå ditt mål.

Etter enkle kostholdsråd fra Martin, har jeg også kvittet meg med noen kilo. Av alle undere er jeg fullstendig smertefri! Trening med Martin har fått meg ut av en ond sirkel, og gitt meg et stort fysisk og mentalt overskudd.- Jane Hallstrøm
PT-timene med Martin har gitt meg treningsgleden tilbake. Martin har fått meg til å mestre øvelser med tunge vekter som jeg aldri hadde trodd jeg skulle greie og det er kjempemotiverende- Ann Kristin Stamnestrø
Les flere referanser

Pakkeløsninger

«PT-timene med Martin har gitt meg treningsgleden tilbake. Martin har fått meg til å mestre øvelser med tunge vekter som jeg aldri hadde trodd jeg skulle greie og det er kjempemotiverende»

Pakkeløsning 1

11.000 ,-

Pakkeløsning 2

21.000 ,-