Tjenester

PT - Timer

Basert på hva som er status, din livssituasjon og hva hovedmålet ditt er, vil du i samråd med meg få utarbeidet et tilbud på en pakke som passer dine behov best. Treningsprogram for egentrening så vel som med meg, vil være en del av pakken, samt gratis tilgang til loggføring på webcoaching.no

Finn ut mer

Mentor- og konsulenttjenester

Gjennom 12 års praktisering av personlig trening, webcoaching, kostholdsrådgivning, foredragsvirksomhet m.m, har jeg opparbeidet kompetanse som kan komme til nytte for andre som satser i trenings- og kostholdsbransjen, i tillegg til bedrifter. Klikk under for mer informasjon.

Finn ut mer

Kurs og foredrag

Nøye tilpassede foredrag & undervisning for privatpersoner, bedrifter, høyskoler/universiteter og treningsbransjen. Jeg har over 140 foredrag/ca. 1600 timers undervisningstid å skilte med de siste 10 årene. Jeg legger vekt på å gjøre fagformidling interessant, engasjerende og forståelig, og har gode referanser.

Finn ut mer

Webcoaching

Gjennom Webcoaching.no kan du inngå et samarbeid med meg uansett hvor du måtte befinne deg i landet, og uansett hva slags fasiliteter du har tilgang på! Det er rimeligere enn PT-timer og inkluderer tett oppfølging på kosthold og trening eller en av delene etter dine ønsker. Alt tilpasses godt etter din situasjon og mål.

Finn ut mer