Suksessfaktorene for å lykkes med varig vektreduksjon – Få kunnskapen og verktøyene du trenger

Dette foredraget gir deg god innsikt i kunnskapsbaserte strategier, metoder og faktorer for vektreduksjon og vedlikehold av en sunn livsstil over tid. Et kontinuerlig fokus er hvordan overføre kunnskap til praktiske råd som kan implementeres.
Få plasser ledig – registrer din plass nå! 

Foredraget har hovedvekt på ernæring, men med en kontinuerlig parallell diskurs rundt rollen og effekten ulike former for trening har i en «totalpakke» rettet mot tap av fettmasse i et kortsiktig og langsiktig perspektiv. Dette inkluderer effektstørrelsene av kondisjons/utholdenhetstrening og styrketrening. Mange får til å gå ned i vekt, men få klarer å unngå vektoppgang og en negativ endring i livsstil etter noen få år. Det er mange grunner til dette; sosiale, psykologiske og metabolske. Derfor legges det i foredraget stor vekt på faktorer og strategier som må implementeres på en fornuftig måte for god etterlevelse og bærekraftig effekt. De siste årene har det kommet flere omfattende analyser innen temaet «vedlikehold» av vekt nettopp fordi det er så mange som ikke klarer dette.

Foredraget gir deg innblikk i konkrete tiltak du kan bruke hos deg selv eller andre basert på forskingsbasert kunnskap. Kunnskapen er relevant for deg som jobber med trening og/eller kostholdsveiledening eller har stor egeninteresse og vil lære mer. Foredraget etterstreber å gi nyanserte svar og stimulere til resonnering og diskusjon rundt mange spørsmål, deriblant: hva har hastighet på vekttap å si for langtidssuksess? Hvordan bør vi systematisk jobbe for å individtilpasse anbefalinger? Hvilke praktiske tiltak kan vi hente ut fra ny og spennende forskning innen trening og ernæring for å fremme bedre resultater? Hvordan håndtere og «troubleshoote» når progresjon flater ut? Lær de mest effektive metodene for vektreduksjon og varig vedlikehold og få ny kunnskap, nye perspektiver og inspirasjon til videre læring om kring dette komplekse temaet. Kvelden avsluttes med en Q&A (spørsmålsrunde).

REGISTRER DIN PLASS NÅ!

Oslo 6. feb kl 17-20.30: Suksessfaktorene for å lykkes med varig vektreduksjon

Klikk her for å registrer din plass
Påmeldinger er bindende

Hvem det passer for

Alle som er interessert i temaet. Det legges stor vekt på en engasjerende, pedagogisk og forståelig presentasjon

Kurstidspunkt og varighet

Foredraget avholdes i et konferanserom i Oslo sentrum 
Oslo 6 februar: kl 17.00-20.30

BONUS: Du får 3 måneders gratis tilgang til Webcoaching.no med et gratis program («Gjennomtrent 1.0», «Crosstraining» eller «Powerbuilding») til en verdi av 899 kr, samt oppskriftshefter, guide for forbedret søvn og ansvarlig bruk av kosttilskudd

DETTE KURSET SKAL GI DEG

Bedre innsikt

Verktøy

Økt kompetanse

Utviklingsressurser

Har du spørsmål eller ønsker å melde på en større gjeng med deltakere? Send mail til martin@martinnorum.no